Motorola Moto X4

motorola moto x4
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Motorola Moto X4 verzekering

De Moto X4 is de laatste toevoeging aan het assortiment van Motorola. Het is een 5.2 inch smartphone dat door Motorola ontwikkeld is. De adviesprijs van de Moto X4 is niet weinig waardoor het logisch is dat je kijkt naar manier om het toestel te verzekeren. De Moto X4 heeft een display van Corning Gorilla Glass waardoor het niet zo snel stuk gaat. Dit is niet het nieuwste type glas van Corning maar alsnog is het veel sterker dan regulier glas. De smartphone heeft hiernaast een IP68 certificatie waardoor het bestand is tegen water en stof. In de praktijk komt dit erop neer dat het toestel een half uur onder water kan overleven tot maximaal een diepte van 1.5 meter. Met andere woorden, water en stofschade zal niet snel voorkomen. Dit betekent niet dat het toestel diep onder water gebruikt kan worden maar druppels op het toestel door regen zal niet voor schade zorgen. Toch is het mogelijk dat er schade ontstaat aan de Motorola smartphone. Als je het toestel uit je handen laat glippen en het valt op de grond dan is er het risico op barsten in het glas. Zo zijn er veel meer risico’s waar je je het liefst niet druk om wilt maken. Voor al deze risico’s is er de telefoonverzekering voor de Motorola Moto X4. Met de verzekering dek je de risico’s af zodat niet jij maar de verzekeraar voor de kosten opdraait. Als je geen risico wilt lopen dan is een verzekering voor de Motorola Moto X4 beschikbaar bij de volgende verzekeraars:

Motorola Moto X4
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Motorola Moto X4”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Motorola Moto X4 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Motorola Moto X4 verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Motorola Moto X4 verzekerd.
Bekijk premie