Motorola Moto X4

motorola moto x4
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Motorola Moto X4 verzekering

De Motorola Moto X4 is een 5.2 inch smartphone dat door Motorola ontwikkeld is. De adviesprijs van de Moto X4 is niet weinig waardoor het logisch is dat je kijkt naar manier om het toestel te verzekeren. De Moto X4 heeft een display van Corning Gorilla Glass waardoor het niet zo snel stuk gaat. Dit is niet het nieuwste type glas van Corning maar alsnog is het veel sterker dan regulier glas. De smartphone heeft hiernaast een IP68 certificatie waardoor het bestand is tegen water en stof. Dit betekent niet dat het toestel diep onder water gebruikt kan worden maar druppels op het toestel door regen zal niet voor schade zorgen. Als je een risico wilt lopen dan is een verzekering voor de Motorola Moto X4 beschikbaar bij de volgende verzekeraars:

Motorola Moto X4
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Motorola Moto X4”

Reaal inboedel 

Reaal inboedel

Met de Allrisk inboedel­verzekering van Reaal is je Motorola Moto X4 verzekerd tegen beschadiging of diefstal (Buitenhuisrisico verzekering mogelijk). Geen aparte telefoonverzekering nodig en al vanaf € 7,50 per maand.
Bekijk premie
 

Klikzeker
Hot
 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Gebruik code NL0607AM17 voor 10% korting op de Motorola Moto X4 verzekering.
Bekijk premie