Motorola Moto Z

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Motorola Moto Z verzekering

De Motorola Moto Z is een nieuw toestel dat uitgebracht is door Lenovo onder de merknaam Motorola. Met een adviesprijs van 659 euro is het geen goedkope smartphone. Het is de dunste smartphone ter wereld volgens Motorola zelf en dat betekent dat er altijd het risico is op doorbuigen. Een grote en dunne smartphone met 5,5 inch scherm kan door gaan buigen als deze in een verkeerde houding in een broekzak bewaard wordt. Dit hebben meerdere iPhone 6S Plus gebruikers al mogen ervaren terwijl dit toestel nog niet eens zo dun is als de Moto Z. Gelukkig is dit risico te verzekeren met een telefoonverzekering. Met de verzekering voor de Moto Z wordt ook schade gedekt die veroorzaakt wordt door vallen of stoten. De kosten van reparatie worden dan vergoed door de verzekeraar. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Motorola Moto Z:

Motorola Moto Z
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Motorola Moto Z”

Reaal inboedel 

Reaal inboedel

Met de Allrisk inboedel­verzekering van Reaal is je Motorola Moto Z verzekerd tegen beschadiging of diefstal (Buitenhuisrisico verzekering mogelijk). Geen aparte telefoonverzekering nodig en al vanaf € 7,50 per maand.
Bekijk premie
 

Klikzeker
Hot
 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Gebruik code NL0607AM17 voor 10% korting op de Motorola Moto Z verzekering.
Bekijk premie