Nokia 6 (+5 en 3)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Nokia 6 (+5 en 3) verzekering

De Nokia 6 is het nieuwe vlaggenschip van Nokia, de ooit zo populaire telefoonproducent. Na enkele jaren afwezigheid is Nokia weer terug op de smartphone markt. De Nokia 6 is een uitstekende Android smartphone dat over een 5,5 inch display beschikt. Door het ontwerp van een dunne behuizing en een groot display is het risico op schade groter dan bij de modellen waar Nokia bekend om staat. De “oude” Nokia telefoons gingen dagenlang mee zonder opladen en je kon er zelfs mee overgooien zonder dat er ooit schade ontstond. Dat is met een smartphone niet mogelijk. Schade door ongelukjes ligt altijd op de loer als je een smartphone gekocht hebt. Als je de Nokia 6, 5 of 3 aangeschaft hebt dan wil je natuurlijk niet dat je te maken krijgt met schade. Gelukkig kun je jezelf verzekeren tegen de kosten van schade met behulp van een telefoonverzekering. De verzekering voor de Nokia 6 is beschikbaar met diverse soorten dekkingen waaronder waterschade, diefstal en verlies. Wat precies onder de dekking van de Nokia verzekering valt verschilt per verzekering. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Nokia 6.

Nokia 6 (+5 en 3)
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nokia 6 (+5 en 3)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Nokia 6 (+5 en 3) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Nokia 6 (+5 en 3) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Nokia 6 (+5 en 3) verzekerd.
Bekijk premie