Nokia 7.1 (+Plus)

nokia 7.1 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Nokia 7.1 (+Plus) verzekering

De Nokia 7.1 is de eerste “notch” smartphone van het Finse bedrijf dat in Nederland is uitgebracht. Als alternatief voor de bekende en vooral duurdere merken is de Nokia 7.1 een aantrekkelijke smartphone. Met het 5.8 inch scherm heb je meer beeld dan je waarschijnlijk echt nodig hebt maar dat betekent ook meer oppervlak om beschadigd te raken. De “oude” Nokia’s gingen dagenlang mee zonder op te laden en je kon er werkelijk mee gooien zonder ooit schade op te lopen. De tijden zijn veranderd en door de grotere schermen en afmetingen is het een kunst om geen schade te krijgen. Schade door ongelukjes liggen altijd op de loer als je een smartphones zoals de Nokia 7.1 (Plus) koopt. Gelukkig kun je jezelf verzekeren tegen de kosten van schade via een telefoonverzekering. De verzekering voor de Nokia 7.1 (+ Plus) is beschikbaar met de dekking die je nodig hebt. Zo kun je de Nokia 7.1 (+Plus) verzekeren tegen waterschade, diefstal en verlies. Wat precies onder de dekking van de Nokia 7.1 verzekering valt verschilt per verzekeraar. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Nokia 7.1 (of Plus).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nokia 7.1 (+Plus)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Nokia 7.1 (+Plus) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Nokia 7.1 (+Plus) verzekerd.
Bekijk premie