Nokia 8 Sirocco

nokia 8 sirocco verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Nokia 8 Sirocco verzekering

De Nokia 8 Sirocco één van de laatste toevoegingen aan het assortiment van van het nieuwe Nokia. De smartphone is zelfs de duurste smartphone die op markt verschenen is van het bedrijf. De adviesprijs van de Nokia 8 Sirocco is niet mis waardoor het logisch is dat je kijkt naar manier om het toestel te verzekeren. De Nokia 8 Sirocco heeft een display van Corning Gorilla Glass 5 waardoor het niet zo snel stuk gaat. Dit is niet het allernieuwste type glas van Corning maar alsnog is het veel sterker dan regulier glas. De smartphone heeft hiernaast een IP67 certificatie waardoor het bestand is tegen water en stof. In de praktijk komt dit erop neer dat het toestel een half uur onder water kan overleven tot een diepte van 1.5 meter. Met andere woorden, de Nokia 8 Sirocco is aardig goed bestand tegen water en stof. Dit betekent echter niet dat het toestel diep onder water gebruikt kan worden. Wie ermee gaat zwemmen voor een lange duur kan verrast worden door de schade die ontstaat. Als je het toestel bovendien in een diepere plas laat vallen dan is het ook niet zeker dat de Nokia 8 Sirocco het overleeft.

Kortom, het is altijd mogelijk dat er schade ontstaat aan de Nokia smartphone. Als je het toestel uit je handen laat glippen en het valt op de grond dan is er het risico op barsten in het glas maar ook kan het toestel volledig kapot gaan en onbruikbaar worden. Zo zijn er veel meer risico’s waar je je niet druk om wilt maken. Voor al deze risico’s is er de telefoonverzekering voor de Nokia 8 Sirocco. Met de verzekering voor de Nokia 8 Sirocco dek je de risico’s af zodat niet jij maar de verzekeraar voor de kosten opdraait. Als je geen risico wilt lopen dan is een verzekering voor de Nokia 8 Sirocco beschikbaar bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Nokia 8 Sirocco”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Nokia 8 Sirocco gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Nokia 8 Sirocco verzekerd.
Bekijk premie