OnePlus 3 (3T)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

OnePlus 3 (3T) verzekering

De OnePlus 3 is een goedkope smartphone als het vergeleken wordt met andere vlaggenschip smartphones. Voor het geld krijg je echter veel meer dan bij de andere smartphone producenten. Met veel rekenkracht, een 5,5 inch display en uitstekende specificaties is het een bijzonder smartphone voor de adviesprijs van 399 euro. Ook al beschikt de smartphone over een display dat een cover heeft van Corning Gorilla Glass 4 is het nog altijd mogelijk dat het scherm kapot gaat. Jammer genoeg wordt dit niet door de garantie gedekt. De oplossing voor zorgeloos gebruik maken van de OnePlus 3 is een telefoonverzekering. met een verzekering voor de OnePlus 3 worden de kosten van schade vergoed. Zo wordt door de basisdekking van de verzekering de schade vergoed die voortkomt uit het vallen of stoten van de OnePlus 3. Deze dekking kan met verschillende modules uitgebreid worden. Benieuwd wat de premie is voor de OnePlus 3 verzekering? Bezoek dan snel de verzekeraars die een verzekering hebben voor de OnePlus 3.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “OnePlus 3 (3T)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een OnePlus 3 (3T) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je OnePlus 3 (3T) verzekerd.
Bekijk premie