OnePlus 5

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

OnePlus 5 verzekering

Met de OnePlus 5 in je handen weet je dat je een kwaliteitstelefoon in handen hebt dat niet alleen tegen een stootje kan maar ook versterkt glas bestaande uit Gorilla Glass 5. Het enige nadeel is dat de OnePlus 5 geen IP65/68 certificatie heeft. Zonder deze certificatie is het mogelijk dat de smartphone het snel begeeft als het in aanraking komt met water. Elektriciteit en water gaan niet goed samen waardoor de kans op onherstelbare schade groot is. Zelfs met een IP68 code is schade door water mogelijk, zonder certificatie is de schade veel sneller mogelijk. De OnePlus 5 is niet zoals veel andere smartphones via de reguliere kanalen in Nederland verkrijgbaar. Een verzekering zoals je deze in de meeste gevallen direct bij de provider kunt afsluiten is hierdoor niet beschikbaar voor de OnePlus 5 smartphone. Het hoeft echter niet bij een provider afgesloten te worden. Een verzekering voor de OnePlus 5 kun je afsluiten bij de volgende verzekeraars.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “OnePlus 5”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een OnePlus 5 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je OnePlus 5 verzekerd.
Bekijk premie