OnePlus 6

oneplus 6 verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

OnePlus 6 verzekering

De OnePlus 6 is de langverwachte opvolger van de OnePlus 5. Voor OnePlus is de zesde generatie het belangrijkste model met de beste specificaties. Dit is ook terug te zien in de prijs van de smartphone. Het is geen “dure” telefoon maar het is ook weer niet zo dat het eenvoudig te vervangen is als het kapot gaat. Bij iedere telefoon die niet makkelijk vervangbaar is door de hoge aankoopprijs wordt over het algemeen een smartphone verzekering aangeraden. Het is natuurlijk niet verplicht maar als je het geld niet hebt opzij hebt gezet om direct een nieuw toestel te kopen dan loop je het risico om niet bereikbaar te zijn. Hoewel je veel waar voor je geld krijgt bij aankoop van de OnePlus 6 is het nooit te voorkomen dat je schade krijgt.

Met een telefoonverzekering voor de OnePlus 6 kun je je voor diverse risico’s indekken waardoor schade vergoed wordt door de verzekeraar. Het is bij sommige verzekeraars mogelijk dat je een tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de OnePlus 6 volledig vervangen wordt voor een nieuw toestel. Afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit kun je de telefoon verzekeren tegen ongelukjes, waterschade en diefstal. Een OnePlus 6 verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “OnePlus 6”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een OnePlus 6 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je OnePlus 6 verzekerd.
Bekijk premie