OnePlus 6T

oneplus 6t verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

OnePlus 6T verzekering

De OnePlus 6T met waterdruppel-notch is zoals altijd een smartphone met een hoge prijs-kwaliteit verhouding. De inkeping in het scherm met de vorm van een waterdruppel betekent echter niet dat het toestel daadwerkelijk goed bestand is tegen waterdruppels. In tegenstelling tot smartphones van concurrenten heeft de OnePlus 6T geen IP-rating. Volgens OnePlus kan de OnePlus 6T een val in de gootsteen of een plens water tijdens een regenbui overleven maar dit wordt niet bevestigd door de officiële IP-certificering. Met andere woorden, het risico op waterschade is reëel net als het binnendringen van stof.

De OnePlus 6T geen “dure” smartphone voor wat je krijgt, maar het is ook weer niet zo dat het eenvoudig te vervangen is als het stuk gaat. Bij elke smartphone die niet makkelijk vervangbaar is door de hoge adviesprijs wordt over het algemeen een smartphone verzekering aangeraden. Het is natuurlijk niet verplicht maar als je hetzelfde bedrag niet opzij hebt gezet om direct een nieuw toestel te kopen dan loop je het risico om niet bereikbaar te zijn. Bovendien is er altijd het risico op diefstal, vallen of stoten. Met een telefoonverzekering voor de OnePlus 6T kun je je voor deze risico’s indekken. Bij geval van schade wordt de schade vergoed door de verzekeraar. Afhankelijk van het type telefoonverzekering dat je afsluit kun je de OnePlus 6T verzekeren tegen ongelukjes, waterschade en diefstal. Een OnePlus 6T verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “OnePlus 6T”

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je OnePlus 6T verzekerd.
Bekijk premie