OnePlus 7 (Pro)

oneplus 7 pro verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

OnePlus 7 (Pro) verzekering

Het zijn de zelfverklaarde ‘flagship-killers’: de OnePlus 7 en de OnePlus 7 Pro. De ene versie heeft een waterdruppel-inkeping, de ander een pop-up frontcamera. Welk model je ook hebt gekocht: je bent verzekerd van een smartphone met een hoge prijs-kwaliteit verhouding. Maar om deze prijs zo laag mogelijk te houden is het essentieel dat er op sommige onderdelen wordt bespaard. In het geval van de OnePlus-smartphones zien we dit terug in de rating voor water- en stofdichtheid. De smartphones zijn weliswaar beschermd tegen water en stof, zoals OnePlus zelf beweerd, maar dit is niet bevestigd door een officiële IP-rating. Bovendien geeft OnePlus geen enkele garantie op water- en stofschade. Met andere woorden, je bent volledig op jezelf aangewezen als de smartphone schade heeft door deze (vloei)stoffen.

Stel dat je in de regen een telefoontje beantwoordt en opeens houdt de smartphone op met werken. Wat nu? Het wordt niet gedekt door de fabrieksgarantie, op OnePlus hoef je niet te rekenen en ook je inboedelverzekering laat het afweten. Op dit soort moment zou je willen dat je een telefoonverzekering voor de OnePlus 7 (Pro) had afgesloten. De OnePlus 7 (Pro) is geen “dure” smartphone voor wat je krijgt, maar het is ook weer niet zo dat onderdelen eenvoudig te vervangen zijn als ze stuk gaan. En ook is er altijd het risico op diefstal, vallen of stoten. Met een telefoonverzekering voor de OnePlus 7 (Pro) kun je je voor deze risico’s indekken. Bij geval van schade wordt de schade vergoed door de telefoonverzekeraar. Afhankelijk van het type telefoonverzekering dat je afsluit kun je de OnePlus 7 (Pro) verzekeren tegen ongelukjes, waterschade en diefstal. Een OnePlus 7 (Pro) verzekering is vandaag nog af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “OnePlus 7 (Pro)”

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je OnePlus 7 (Pro) verzekerd.
Bekijk premie