OnePlus 7T

oneplus 7t
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

OnePlus 7T verzekering

De OnePlus 7T: als je deze smartphone hebt gekocht, dan heb je een goede keuze gemaakt. Van alle smartphones die je kunt kopen, is de OnePlus 7T een van de modellen met de hoogste prijs-kwaliteit verhouding. Een lage prijs tegenover de allerbeste specificaties: daar horen een aantal kleine lettertjes bij. Want een van de zaken waarop bespaard wordt is de IP-certificering. Hierdoor biedt de OnePlus 7T geen garantie tegen indringing van water en stof. En laat dat nu juist een van de risico’s waardoor geregeld schade ontstaat.

Mocht je te maken krijgen met schade aan je nieuwe OnePlus 7T, dan kun je in eerste instantie terecht bij OnePlus zelf; maar alleen als het om een mechanisch gebrek gaat. In alle andere gevallen, zoals waterschade, ben je zelf verantwoordelijk. De kosten van reparatie of vervanging zijn in dat geval volledig voor eigen kosten. Zelfs als het scherm stuk gaat krijg je tegenwoordig al te maken met een rekening die kan oplopen tot honderden euro’s. Bovendien is er altijd het risico op diefstal, vallen of stoten.

Met een telefoonverzekering voor de OnePlus 7T kun je jezelf indekken tegen al deze risico’s. Als er dan sprake is van schade dan draai je zelf niet op voor de kosten, maar de verzekeraar. Afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit voor de OnePlus 7T kun je de smartphone verzekeren tegen ongelukjes, waterschade en diefstal. Een OnePlus 7T verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je OnePlus 7T tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je OnePlus 7T buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De OnePlus 7T is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie