OnePlus 8 (Pro)

oneplus 8 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

OnePlus 8 (Pro) verzekering

De OnePlus 8 (Pro) gekocht? Dan vraag je je waarschijnlijk af hoe goed je smartphone bestand is tegen schade. Zowel de OnePlus 8 als OnePlus 8 Pro is voorzien van een sterke behuizing met IP68-certificatie. Dit betekent dat het toestel vrij goed bestand is tegen water en stof. Zo kan de smartphone maar liefst een half uur onder water overleven, tot een diepte van 1.5 meter. Water- en stofschade zal dus niet snel voorkomen, hoewel dat altijd mogelijk is.

Maar hoe zit het met andere schade? Stel dat je de OnePlus 8 (Pro) uit je handen laat glippen, dan hoef je niet te rekenen op de garantie. Deze is alleen beschikbaar voor mechanische schade en foutjes die aan de fabrikant toe te wijzen zijn. Met andere woorden: de schade die eruit voortvloeit is voor eigen rekening. In het ergste geval betekent dit dat je zelf verantwoordelijk bent voor een vervanging als de OnePlus 8 (Pro) niet meer repareren valt. Ben je bereid om dit risico te lopen of maak je je liever geen zorgen?

Met een telefoonverzekering voor de OnePlus 8 (Pro) kun je je voor diverse risico’s indekken waardoor schade vergoed wordt door de verzekeraar. Het is bij sommige verzekeraars zelfs mogelijk dat je een tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de OnePlus 8 (Pro) volledig vervangen wordt voor een nieuw toestel. Afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit kun je de telefoon verzekeren tegen ongelukjes, waterschade en diefstal. Een OnePlus 8 (Pro) verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je OnePlus 8 (Pro) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je OnePlus 8 (Pro) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De OnePlus 8 (Pro) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie