OnePlus 8T

oneplus 8t verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

OnePlus 8T verzekering

De OnePlus 8T besteld? Dan is het de vraag hoe je je nieuwe smartphone gaat beschermen. Want, zoals we allemaal weten, is er altijd het risico op schade. Als er iets met de software aan de hand is of een mechanisch gebrek, dan kun je in ieder geval gebruik maken van de fabrieksgarantie. Voor alle andere vormen van schade (door eigen toedoen) ben je zelf verantwoordelijk.

De OnePlus 8T onherstelbaar beschadigd na een val op een betonnen vloer? In het water laten vallen? Of wordt de OnePlus 8T gestolen uit je auto? In al deze gevallen kun je geen aanspraak maken op de garantie. De kosten van reparatie of vervanging zijn volledig voor eigen rekening.

Met een telefoonverzekering voor de OnePlus 8T kun je je indekken tegen verschillende risico’s. Heb je schade dat onder de dekking valt? Dan neemt de verzekeraar alle kosten op zich. Het is bij sommige verzekeraars zelfs mogelijk dat je tijdelijk een reservetoestel ontvangt of dat de OnePlus 8T volledig wordt vervangen voor een nieuw model. Afhankelijk van de verzekering die je afsluit, kun je de OnePlus 8T-telefoon verzekeren tegen valschade, stootschade, waterschade, diefstal en nog veel meer. Een OnePlus 8T-verzekering is direct af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je OnePlus 8T tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je OnePlus 8T buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De OnePlus 8T is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie