OnePlus 9 (Pro)

oneplus 9 pro
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

OnePlus 9 (Pro) verzekering

De OnePlus 9 of 9 Pro gekocht? Dan wil je natuurlijk weten hoe je de smartphone zo goed mogelijk kunt beschermen. Waarschijnlijk kijk je het eerst naar een screenprotector, gevolgd door een robuust hoesje. Maar dat dit niet genoeg is, blijkt uit de vele schadegevallen die elkaar jaar plaatsvinden. Zelfs als je de OnePlus 9 (Pro) met je leven beschermt is het nog steeds mogelijk dat schade ontstaat. En laten we ook vooral het risico op diefstal niet vergeten.

Wil je je geen zorgen maken over mogelijke kosten die zich kunnen voordoen als je OnePlus 9 (Pro) stuk gaat? Of ben je niet bereid om wéér zo’n groot bedrag uit te geven aan een smartphone als je OnePlus 9 (Pro) wordt gestolen? Het is gelukkig niet nodig. Met een telefoonverzekering dek je jezelf in tegen deze risico’s, waardoor niet jij, maar de verzekeraar voor de kosten opdraait.

Met een telefoonverzekering voor de OnePlus 9 (Pro) kun je tegen bepaalde risico’s verzekeren waardoor de schade wordt vergoed. Bij sommige verzekeraars krijg je zelfs tijdelijk een reservetoestel of een volledige vervanging van de smartphone in het geval van schade. Afhankelijk van het type verzekering dat je neemt kun je de OnePlus 9 (Pro) verzekeren tegen ongelukjes, water- en stofschade en diefstal. Een OnePlus 9 (Pro) verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je OnePlus 9 (Pro) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je OnePlus 9 (Pro) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie