Oppo Find X

oppo find x verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Oppo Find X verzekering

De Oppo Find X is een nieuwe smartphone op de Nederlandse markt. Waar Oppo lange tijd alleen in de Aziatische landen smartphones verkocht is de fabrikant nu ook aan het uitbreiden in Europa. Het eerste toestel is de high-end Oppo Find X met bijbehorend prijskaartje. Als je deze smartphone gekocht hebt dan wil je natuurlijk niet dat het stuk gaat; of het je eigen schuld is of niet. In veel gevallen valt de schade die zelf maakt niet onder de garantie en draai je zelf volledig op voor de kosten van reparatie of vervanging. Wil je dit risico wel lopen? Als je je liever geen zorgen maakt over eventuele risico’s dan kun je dit afdekking met een telefoonverzekering voor de Find X.

De smartphones van Oppo kunnen tegen een stootje maar schade ligt altijd op de loer. Je kunt het toestel per ongeluk laten vallen of erop gaat zitten. Met een telefoonverzekering kun je je voor verschillende risico’s indekken waardoor de schade vergoed wordt door de verzekeraar. Dat is wel zo fijn als je weet dat een vervanging of reparatie van het toestel al snel vele honderden euro’s kost. Als extra kun je het toestel ook nog verzekeren tegen risico’s zoals diefstal. Een Oppo Find X verzekering is op het internet af te sluiten bij deze verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Oppo Find X”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Oppo Find X gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Oppo Find X verzekerd.
Bekijk premie