Oppo Reno

oppo reno verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Oppo Reno verzekering

De Oppo Reno (of Reno 10x Zoom) gekocht? Met een groot full-screen display kun je volop genieten van games en video’s maar deze grootte heeft ook een nadeel. Ten eerste is er meer oppervlakte om te beschadigen en het is moeilijker vast te houden. Hoewel een sterk glastype gebruikt is weet iedereen dat een smartphonedisplay kapot kan. En dat geldt ook voor het Corning glas dat het display beschermd. Bovendien is de smartphone dankzij de pop-up camera niet voorzien van een IP-rating. Dit is een officiële certificatie voor de bestendigheid tegen water en stof. Aangezien de Oppo Reno deze rating niet heeft is er altijd het risico op water- en stofschade. Het zal niet snel gebeuren maar het is wel degelijk een reëel risico.

De Oppo Reno heeft een adviesprijs van meerdere honderden honderden euro’s. Het is dan ook logisch dat je nadenkt over manier om de smartphone te beschermen. Jammer genoeg is het risico op schade altijd aanwezig, zelfs als een screenprotector gebruikt of een hoesje. Het toestel kan gestolen worden als je even niet oplet maar ook kun je de Reno uit je handen laten glippen tijdens het fietsen. Je hoopt dat het nooit gebeurt, maar elke dag loop je dit risico. Als je je geen zorgen wilt maken over al deze risico’s dan is een verzekering voor de Oppo Reno geen verkeerd idee. Een verzekering voor de Oppo Reno wordt bij de volgende verzekeraars aangeboden:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Oppo Reno”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Oppo Reno gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Oppo Reno verzekerd.
Bekijk premie