Oppo RX17 Pro (+ Neo)

oppo rx17 pro verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Oppo RX17 Pro (+ Neo) verzekering

De Oppo RX17 Pro (of Neo) gekocht? Met een groot 6.4 inch display kun je volop genieten van games en video maar deze grootte heeft ook een nadeel. Er is meer oppervlakte om te beschadigen. Hoewel een sterk glastype gebruikt is weet iedereen dat een smartphonedisplay kapot kan. Bovendien is de smartphone niet voorzien van een IP-rating. Dit is een officiële certificatie voor de bestendigheid tegen water en stof. Aangezien de Oppo RX17 Pro deze rating niet heeft is er altijd het risico op water- en stofschade. Het zal niet snel gebeuren maar het is wel degelijk een reëel risico.

De Oppo RX17 Pro valt net in de high-end smartphonecategorie met een prijskaartje van vele honderden euro’s. Met deze aankoopprijs is de Oppo RX17 Pro iets om uiterst zuinig op te zijn. Jammer genoeg ligt het risico op schade altijd op de loer. Niemand kan uitsluiten dat het toestel niet een keer van de bank af valt of uit je handen glijdt. Met een telefoonverzekering voor de Oppo RX17 Pro kun je je indekken tegen dit soort risico’s maar ook tegen diefstal en andere schadegevallen. Als je je geen zorgen wilt maken over potentiële schades of diefstal dan is een verzekering een slimme keuze. Een verzekering voor de Oppo RX17 Pro met een goede dekking is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Oppo RX17 Pro (+ Neo)”

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Oppo RX17 Pro (+ Neo) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Oppo RX17 Pro (+ Neo) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie
 

verzekeruzelf 

Verzekeruzelf Inboedelverzekering

Met Buitenhuisrisico meeverzekerd is je Oppo RX17 Pro (+ Neo) ook buiten de woning verzekerd door de inboedelverzekering.
Bekijk premie