Q6 (+Q8)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Q6 (+Q8) verzekering

De LG Q6 is een smartphone in de nieuwe Q-serie. Als je deze smartphone gekocht hebt dan wil je natuurlijk niet dat het beschadigd raakt, of nog erger, volledig onbruikbaar wordt. Met een beetje “geluk” valt het onder de garantie maar in de meeste situaties niet. Een reparatie voor eigen rekening is het gevolg. Dit risico kun je uitsluiten met een telefoonverzekering voor de Q6 (of Q8). De smartphones die je tegenwoordig koopt kunnen tegen een stootje maar schade ligt altijd op de loer. Met de telefoonverzekering kun je je voor diverse risico’s indekken waardoor de schade vergoed wordt door de verzekeraar. Het is zelfs mogelijk dat je een tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de LG Q6 vervangen wordt door een nieuw model. Als extra kun je het toestel ook nog verzekeren tegen risico’s zoals waterschade en diefstal. Een LG Q6 of Q8 verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Q6 (+Q8)
5 (100%) 2 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Q6 (+Q8)”

Reaal inboedel 

Reaal inboedel

Met de Allrisk inboedel­verzekering van Reaal is je Q6 (+Q8) verzekerd tegen beschadiging of diefstal (Buitenhuisrisico verzekering mogelijk). Geen aparte telefoonverzekering nodig en al vanaf € 7,50 per maand.
Bekijk premie
 

Klikzeker
Hot
 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Gebruik code NL0607AM17 voor 10% korting op de Q6 (+Q8) verzekering.
Bekijk premie