Samsung Galaxy A3 (2017)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy A3 (2017) verzekering

De Samsung Galaxy A3 (2017) is één van de nieuwe Galaxy A smartphones die Samsung begin 2017 op de markt heeft gebracht. Hoewel de A3 het goedkoopste model is dat over de toonbank gaat is het nog altijd zonde als er iets mee gebeurt. Als je het toestel laat vallen waardoor het display kapot gaat dan kost een reparatie al snel meer dan 150 euro. Als het toestel volledig defect raakt dan is de schade nog veel groter. Iedereen die geen risico wil lopen neemt een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy A3 (2017) waarmee veel van de risico’s gedekt zijn. Een normale telefoonverzekering voor een Samsung smartphone dekt schade die ontstaat als je het toestel uit je handen laat vallen of als je het ergens tegenaan stoot. Er zijn echter verzekeringen of modules die veel meer dekken. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy A3 (2017).

Samsung Galaxy A3 (2017)
4 (80%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy A3 (2017)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy A3 (2017) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Samsung Galaxy A3 (2017) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy A3 (2017) verzekerd.
Bekijk premie