Samsung Galaxy A5 (2017)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy A5 (2017) verzekering

De Samsung Galaxy A5 (2017) is een nieuwe smartphone in de A serie van Samsung. Met een lancering in begin 2017 is het één van de eerste Samsung smartphone die dit jaar op de markt gebracht is. Als je de gelukkige bent die zojuist eigenaar is geworden van dit model dan wil je natuurlijk niet dat er iets met de smartphone gebeurt. Wat als er plotseling schade ontstaat als je toestel laat vallen? De garantie dekt het niet en vaak is ook de inboedelverzekering niet voldoende. Met een telefoonverzekering kun je veel risico’s dekken zoals schade door op de grond laten vallen, in het water vallen maar ook diefstal is een risico dat verzekerd kan worden. Als je je afvraagt wat de premie is voor een dergelijke verzekering dan kun je dit controleren bij de onderstaande verzekeraars. Deze verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy A5 (2017).

Beoordeel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy A5 (2017)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy A5 (2017) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Samsung Galaxy A5 (2017) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy A5 (2017) verzekerd.
Bekijk premie