Samsung Galaxy A51

samsung galaxy a51 verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy A51 verzekering

De Samsung Galaxy A51 besteld? Als opvolger van een van de populairste smartphones van 2019 is de Galaxy A51 geen verkeerde keuze. Sterker nog: het is uitstekende keuze. Met het 6,5-inch display, quad-camera en Exynos processor kom je niets tekort. Maar omdat dit specifieke model ver uit de buurt ligt van de high-end specificaties is er bespaard op een aantal onderdelen. En laat dit nu net de onderdelen zijn die de smartphone beschermen.

Hoewel de smartphone bestand is tegen een willekeurige waterdruppel, heeft de Galaxy A51 geen officiële IP-rating. Dat wil zeggen, er is geen officiële bescherming tegen indringing water en stof. In het geval van water in de smartphone betekent dit vaak het overlijden van de smartphone. En waterschade is niet eens het enige risico; vallen, stoten en diefstal zijn situaties die ook kunnen voorkomen. Bovendien is het scherm voorzien van een oude versie Gorilla Glass, waardoor het lang niet zo sterk is als dat van andere smartphones. Genoeg reden om te onderzoeken of een verzekering voor de Samsung Galaxy A51 nodig is.

Hoe graag je de Samsung Galaxy A51 ook schadevrij wilt houden, het is altijd een reëel risico. Ben je bereid om kosten te maken voor vervanging of dure reparatie? Of maak je je liever geen zorgen voor een laag en vast bedrag per maand? De fabrieksgarantie geldt immers vaak niet voor schade en alle kosten moet je dan zelf dragen. Als je deze kosten niet wilt maken, dan is een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy A51 een optie om te overwegen. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy A51:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy A51 tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy A51 buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie