Samsung Galaxy A6 (Plus)

samsung galaxy a6 verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy A6 (Plus) verzekering

De Samsung Galaxy A6 (Plus) is de nieuwste smartphone in de populaire A-serie. De smartphone is sterker dan ooit maar wat deze smartphone vooral interessant maakt is de prijs. Met een prijs van enkele honderden euro’s is deze smartphone niet al te duur maar dat betekent niet dat je geen risico loopt. Met elke smartphone, of dat nu de Galaxy A6 is of de Galaxy A6 Plus, loop je het risico op schade of diefstal. Als je de Samsung Galaxy A6 (Plus) per ongeluk laat vallen tijdens het fietsen dan is het maar te hopen dat het niet stuk is. Jammer genoeg komt het geregeld voor dat een smartphone volledig onbruikbaar is na een val op de grond. Met een telefoonverzekering kun je je indekken tegen dit soort schade. Bovendien is er altijd het risico op diefstal. Ook dit risico kun je indekken met een verzekering voor de Galaxy A6 (Plus). De verzekering is voor de Samsung Galaxy A6 beschikbaar maar ook voor de grotere Samsung Galaxy A6 Plus. Doordat beide modellen een prijskaartje van honderden euro’s dragen is het voor veel mensen een verstandige keuze, tenzij je het geld voor een nieuw toestel al hebt klaarliggen. Een verzekering voor de Samsung Galaxy A6 (Plus) met een goede dekking is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy A6 (Plus)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy A6 (Plus) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy A6 (Plus) verzekerd.
Bekijk premie