Samsung Galaxy A7 (2018)

samsung galaxy a7 2018 verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy A7 (2018) verzekering

De nieuwe Samsung Galaxy A7 (2018) besteld? Dan wil je natuurlijk weten of er een verzekering is voor deze Galaxy smartphone. Hoewel de smartphone waarschijnlijk wel tegen een druppel water kan heeft het geen officiële IP-rating. Dit betekent dat je nooit zeker weet in welke mate water voor schade kan zorgen en je dus altijd het risico op waterschade loopt. Gelukkig is er voor iedere Samsung smartphone een verzekering vinden zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade. Waterschade is bovendien niet het enige risico; stoten, vallen, diefstal en verlies zijn nog een aantal andere risico’s.

Stel dat je het in de trein op je plek laat liggen of in het café en iemand neemt het mee? Dan hoef je niet te rekenen op een vergoeding door de fabrieksgarantie. Zonder verzekering ben je zelf volledig verantwoordelijk voor alle kosten die daaruit vloeien, zoals de vervanging van het toestel. Je wilt niet dat er iets met je Galaxy A7 (2018) gebeurt, al helemaal gezien het prijskaartje dat het toestel draagt. Als je niet zelf de kosten van reparatie of vervanging van de Samsung Galaxy A7 (2018) kunt opvangen dan is een telefoonverzekering je enige keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Samsung Galaxy A7 (2018).

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy A7 (2018) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy A7 (2018) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Samsung Galaxy A7 (2018) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie