Samsung Galaxy A8 (2018)

samsung galaxy a8 2018
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy A8 (2018) verzekering

De Samsung Galaxy A8 (2018) is de nieuwe smartphone in de populaire A-serie. De smartphone is sterker dan ooit tevoren, beschikt over de laatste technologische features en een groot en helder Infinity Display. Hoewel de Samsung Galaxy A8 (2018) een IP68 certificatie heeft, waardoor het bestand is tegen stof en lang onder water gehouden kunnen worden, is het nog steeds mogelijk dat water schade kan veroorzaken. Het gebeurt niet slim maar het kan. Bovendien, als je de Samsung Galaxy A8 (2018) per ongeluk op de grond laat vallen dan is het maar te hopen dat het display heel blijft. Jammer genoeg is dit niet altijd het geval. Met een telefoonverzekering kun je je indekken tegen dit soort schade. En wat te denken van diefstal? Ook dit risico kun je indekken met een verzekering. De verzekering is voor de Samsung Galaxy A8 (2018) beschikbaar maar ook voor de grotere Samsung Galaxy A8+ (2018). Doordat beide modellen niet goedkoop zijn is dit voor veel gebruikers een verstandige keuze tenzij je het geld eenvoudig kunt neerleggen voor een nieuw toestel. Een verzekering voor de Samsung Galaxy A8 (2018) met een goede dekking is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

3.5
06

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy A8 (2018)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy A8 (2018) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy A8 (2018) verzekerd.
Bekijk premie