Samsung Galaxy A80

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy A80 verzekering

De nieuwe Samsung Galaxy A80 besteld? Dan wil je natuurlijk weten of er een verzekering is voor deze Galaxy smartphone met roterende slider-camera. Het is dan ook echt een futuristisch toestel met de innovatieve smartphone. Daar wil je zo lang mogelijk van genieten. Hoewel de smartphone bestand is tegen een waterdruppel heeft het geen officiële IP-rating. Met andere woorden, er is geen officiële bescherming tegen water en stof. En deze stoffen kunnen nu eenmaal leiden tot schade, hoe jammer dat ook is als het gebeurt. En waterschade is niet het enige risico; vallen, stoten en diefstal is natuurlijk ook mogelijk.

Hoe graag je de Samsung Galaxy A80 ook heel wilt houden, schade is altijd een reëel risico. Ben je bereid om deze kosten te maken of maak je je liever geen zorgen (voor een vast bedrag p/m)? Je hoeft niet te rekenen op de fabrieksgarantie en alle kosten moet je vaak zelf dragen, zoals de reparatie- of vervangingskosten. Als je niet zelf deze kosten kunt opvangen dan is een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy A80 je enige echte keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy A80.

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy A80 tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy A80 buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Samsung Galaxy A80 is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie