Samsung Galaxy A9 (2018)

samsung galaxy a9 2018 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy A9 (2018) verzekering

De nieuwe Samsung Galaxy A9 (2018) besteld? Als eerste smartphone met 4-voudige camera is de Samsung Galaxy A9 (2018) een smartphone om van te smullen. Daar wil je zo lang mogelijk van genieten. Stoten, vallen, diefstal, verlies; er kan van alles gebeuren tijdens het gebruik van het toestel. Heb je een historie van smartphoneschade? Dan wil je natuurlijk weten of er een verzekering is voor deze smartphone met quad-camera. Laat je geregeld een smartphone op de grond vallen? Dan wil je niet dat dit met je Samsung Galaxy A9 (2018) gebeurt, al helemaal gezien het prijskaartje dat het toestel draagt. De garantie van Samsung zelf? Daar hoef je niet op te rekenen als je de schade zelf veroorzaakt hebt. Als je niet zelf voor de kosten van reparatie of vervanging wilt opdraaien dan is een telefoonverzekering je enige keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy A9 (2018).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy A9 (2018)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy A9 (2018) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy A9 (2018) verzekerd.
Bekijk premie