Samsung Galaxy Fold

samsung galaxy fold verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Fold verzekering

Het is de eerste échte opvouwbare smartphone; de Samsung Galaxy Fold. Heb je deze innovatieve smartphone gekocht, of ga je dat doen? Dan is het verstandig om alvast op zoek te gaan naar een verzekering. Als early adaptor ben je namelijk een behoorlijk bedrag kwijt voor ’s werelds geavanceerde smartphone. Het display buigt en de scharnieren worden vaak gebruikt; het is nog maar de vraag hoe lang dat goed gaat. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken door de garantie. Maar wat als je de Galaxy Fold laat vallen, ergens tegenaan stoot of nog erger, als het gestolen wordt?

In al deze gevallen hoef je niet te rekenen op de fabrieksgarantie. Terwijl je een aardig bedrag uitgeeft voor het toestel is het risico op schade groter dan ooit. Uiteraard heeft Samsung er alles aan gedaan om het te schade te beperken, maar hoe sterk het flexibele display is? Dat moet nog blijken. En dit geldt ook voor de andere onderdelen die bij het buigen betrokken zijn. Bovendien is de waarde van de Galaxy Fold reden genoeg om aantrekkelijk te zijn voor dieven. Al met al is de Galaxy Fold een prijzige smartphone met een hoog risico. Ben je bereid om dit risico te lopen of maak je je liever geen zorgen? Met een telefoonverzekering voor de Galaxy Fold kun je namelijk de risico’s dekken die je niet wilt lopen. Dit zijn de verzekeraars die een verzekering voor de Galaxy Fold aanbieden:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy Fold tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy Fold buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Samsung Galaxy Fold is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie