Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7) verzekering

Ben je de nieuwe eigenaar van een Samsung Galaxy J3 2017 of van de J5 of J7? Dan wil je natuurlijk niet dat er iets met je nieuwe Samsung telefoon gebeurt. Dat wil niemand. Jammer genoeg kun je het nooit uitsluiten. Hoewel de behuizing volledig van metaal is kan het altijd stuk. Dat is nu eenmaal het risico van de smartphone in het algemeen. Als je het uit je handen laat glippen tijdens het fietsen dan is er een grote kans dat je geconfronteerd wordt met een barst in het scherm. Het is dan nog maar te hopen dat de smartphone het nog doet. Terwijl dit niet door de garantie vergoed wordt is er wel een manier om dit risico uit te sluiten. Dit kan met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy J3 2017. Deze verzekering kun je direct bij aankoop afsluiten maar ook achteraf. Dit zijn de verzekeraars die een verzekering aanbieden voor de Samsung Galaxy J3 2017.

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie