Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7) verzekering

Ben je de nieuwe eigenaar van een Samsung Galaxy J3 2017 of van de J5 of J7? Dan wil je natuurlijk niet dat er iets met je nieuwe Samsung telefoon gebeurt. Dat wil niemand. Jammer genoeg kun je het nooit uitsluiten. Hoewel de behuizing volledig van metaal is kan het altijd stuk. Dat is nu eenmaal het risico van de smartphone in het algemeen. Als je het uit je handen laat glippen tijdens het fietsen dan is er een grote kans dat je geconfronteerd wordt met een barst in het scherm. Het is dan nog maar te hopen dat de smartphone het nog doet. Terwijl dit niet door de garantie vergoed wordt is er wel een manier om dit risico uit te sluiten. Dit kan met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy J3 2017. Deze verzekering kun je direct bij aankoop afsluiten maar ook achteraf. Dit zijn de verzekeraars die een verzekering aanbieden voor de Samsung Galaxy J3 2017.

Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7)
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy J3 2017 (+J5 of J7) verzekerd.
Bekijk premie