Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

samsung galaxy note 10 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Note 10 (Plus) verzekering

De nieuwe Samsung Galaxy Note 10 (Plus) besteld? Met de Samsung Galaxy Note 10-smartphone heb je een smartphone in bezit die een behoorlijke waarde vertegenwoordigd. Dat is ook niet zo vreemd, gezien de hoogwaardige onderdelen en technologieën van de bovenste plank. Aan alles is gedacht: de snelste Exynos-processor, meer dan genoeg werkgeheugen en een 6+ inch display met inventieve frontcamera. En dit zie je terug in de aankoopprijs. Maar hoewel de Note 10-modellen over vrij sterk glas beschikken, is schade aan het scherm altijd mogelijk. Het is niet te hopen dat je nieuwe Note 10 beschadigd raakt, maar wat ervaring leert is dat elk smartphonescherm breekbaar is.

Stoten, vallen, diefstal, verlies; er kan van alles gebeuren tijdens het gebruik van de Samsung smartphone. Heb je een historie van smartphoneschade? Dan is het risico nog een stukje groter. Stel, je laat de Note 10 (Plus) vallen en het is van het ene op het andere moment onbruikbaar. Wat nu? De fabrieksgarantie van Samsung zelf? Daar hoef je niet op te rekenen wanneer de schade door eigen toedoen is ontstaan. En op de inboedelverzekering kun je vaak ook niet bouwen, aangezien smartphones vaak uitgesloten worden in de voorwaarden.

Om de bovenstaande redenen bieden verzekeraars een verzekering aan voor de Samsung Galaxy Note 10 (Plus); zodat je zonder zorgen de smartphone kunt gebruiken. Want daar gaat het uiteindelijk om als je wilt genieten van een high-end smartphone. Als je niet zelf voor de kosten van reparatie of vervanging wilt opdraaien dan is een Note 10-verzekering je enige keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy Note 10 (Plus).

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy Note 10 (Plus) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy Note 10 (Plus) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie
 

ditzo 

Ditzo Inboedelverzekering

De Samsung Galaxy Note 10 (Plus) is zowel binnen als buiten je huis in Nederland voordelig verzekerd bij Ditzo als aanvullende dekking.
Bekijk premie