Samsung Galaxy Note 20 (Ultra)

samsung galaxy note 20 ultra verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Note 20 (Ultra) verzekering

De Samsung Galaxy Note 20 is een unieke smartphone. Samen met de Note 20 Ultra vormt het de stylus-categorie van Samsung in de smartphone line-up. Maar het is niet alleen de geavanceerde stylus die de Samsung Galaxy Note 20 (Ultra) zo uniek maakt. Met een oogverblindend design, sublieme camera, snelle chipset en boordevol werkgeheugen mag het zich met recht een high-end smartphone noemen. En die categorie draagt een hoger prijskaartje.

Met de stylus en functies bestaat de Note 20-serie uit one-of-a-kind smartphones, zoals je deze niet vaak ziet. En dit wordt vergezeld door allerlei prijzige onderdelen aan de binnenzijde waardoor de prijs hoger dan gemiddeld is voor een smartphone. Zo bestaat de Galaxy Note 20 Ultra versie aan de voor- en achterkant uit glas. Een prachtige combinatie, maar zoals iedereen weet kan glas gaan barsten als je de smartphone laat vallen. Ook al is het toestel voorzien van beresterk glas, genaamd Gorilla Glass Victus. Schade is nooit te voorkomen. En als je het geld niet hebt voor een reparatie, dan zou je zomaar vaarwel kunnen zeggen tegen je Galaxy Note 20 (Ultra).

Bij iedere smartphone die niet makkelijk vervangbaar is, mede doordat het een hoge aankoopprijs heeft, wordt over het algemeen een telefoonverzekering aangeraden. Het is niet verplicht, maar als je geen geld hebt voor een vervanging, dan loop je het risico om telefoonloos te worden. Hoewel je veel waar voor je geld krijgt bij aankoop van de Samsung Galaxy Note 20 (Ultra) is de smartphone dus niet volledig beschermd tegen alle denkbare risico’s.

Met een telefoonverzekering kun je je tegen allerlei risico’s indekken waardoor de schade gedekt wordt door de verzekeraar. Het is zelfs mogelijk dat je een tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de Samsung Galaxy Note 20 (Ultra) volledig vervangen wordt. Afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit kun je de Samsung-telefoon verzekeren tegen ongelukken, waterschade, kwijtraken en diefstal. Een Samsung Galaxy Note 20 (Ultra) verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy Note 20 (Ultra) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy Note 20 (Ultra) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie