Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Note 8 verzekering

De nieuwe Samsung Galaxy Note 8 besteld? Dan wil je natuurlijk weten of er een verzekering is voor deze hoogstaande phablet. Gelukkig is er voor iedere Samsung telefoon een verzekering te vinden die de risico’s dekt waar je je zorgen om maakt. Zorgen over waterschade zijn er niet aangezien het toestel bestand is tegen water en stof maar er kan nog veel meer mee gebeuren als je niet goed oplet. Stoten, vallen, diefstal, verlies; er kan veel gebeuren in de tijd dat je de smartphone in eigendom hebt. Laat je geregeld een smartphone op de grond vallen? Dan wil je niet dat dit met je nieuwe Note 8 gebeurt, al helemaal gezien het prijskaartje dat het toestel draagt. Het is geen goedkope mobiele telefoon waardoor je zomaar bijna duizend euro op de grond laat vallen. De garantie? Daar heb je niets aan als je de phablet laat kennismaken met de tegels op de grond. Als je niet zelf voor de kosten van reparatie of vervanging wilt opdraaien dan is een telefoonverzekering je enige keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8
5 (100%) 1 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy Note 8”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy Note 8 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Samsung Galaxy Note 8 verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy Note 8 verzekerd.
Bekijk premie