Samsung Galaxy Note 9

samsung galaxy note 9 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Note 9 verzekering

De nieuwe Samsung Galaxy Note 9 besteld? Dan wil je natuurlijk weten of er een verzekering is voor deze hoogstaande smartphone met S-Pen. Gelukkig kun je voor elke Samsung smartphone een verzekering vinden zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade. Zorgen over waterschade zijn er niet aangezien het nieuwe model bestand is tegen water en stof maar er kan nog meer gebeuren als je even niet oplet. Stel dat je het in de trein vergeet of in de sportkantine en iemand neemt het mee? De garantie dekt het niet en zonder verzekering ben je zelf verantwoordelijk voor alle kosten die daaruit vloeien. Stoten, vallen, diefstal, verlies; er kan veel gebeuren in de tijd dat je de Samsung Galaxy Note 9 in eigendom hebt. Je wilt niet dat er iets met je Note 9 gebeurt, al helemaal gezien het prijskaartje dat het toestel draagt. Het is geen goedkope Note waardoor je zomaar bijna duizend euro op de grond laat vallen. Als je niet zelf de kosten van reparatie of vervanging kunt opvangen dan is een telefoonverzekering je enige keuze. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy Note 9.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy Note 9”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy Note 9 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy Note 9 verzekerd.
Bekijk premie