Samsung Galaxy S10 (S10 Plus en S10e)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S10 (S10 Plus en S10e) verzekering

Een van de drie nieuwe Samsung Galaxy S10-modellen besteld? Welk model je ook gekozen hebt, je krijgt een smartphone met het nieuwste van het nieuwste. Niet alleen is de Galaxy S10 voorzien van een levendig OLED-scherm, ook heeft het een hoge resolutie en beschermd door het sterke Corning Glass. Dit versterkte glas is goed bestand tegen krassen en barsten maar iedereen weet; het kan altijd stuk gaan. In dit soort situaties komt het goed van pas dat je een verzekering voor de Galaxy S10 hebt afgesloten. Je hoeft niet op de garantie te rekenen en bent zelf verantwoordelijk voor de schade.

Wat als je de smartphone laat vallen en het start niet meer op? Of als je nieuwe Galaxy S10 model gestolen wordt? Ook dan hoef je niet op de garantie te rekenen. Voor je het weet is je nieuwe smartphone verdwenen of niet meer te repareren. Om geen risico te lopen, en voor de nodige gemoedsrust, sluiten veel Nederlanders nog steeds een telefoonverzekering af. Voor een relatief klein bedrag per maand hoef je je nergens zorgen over te maken. Je bepaalt bovendien zelf waar je je Galaxy S10 voor verzekerd. Vallen en stoten is bijna altijd verzekerd maar je kunt er vaak zelf voor kiezen of je diefstal ook wilt verzekeren. Kortom, verzeker en betaal alleen wat je nodig hebt. Dit zijn op dit moment de verzekeraars die verzekeringen voor de Galaxy S10 modellen aanbieden:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy S10 (S10 Plus en S10e)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy S10 (S10 Plus en S10e) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy S10 (S10 Plus en S10e) verzekerd.
Bekijk premie