Samsung Galaxy S20 FE

samsung galaxy s20 fe verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S20 FE verzekering

De Samsung Galaxy S20 FE gekocht? Dan vraag je je waarschijnlijk af hoe goed deze Fan Edition-smartphone bestand is tegen schade. Omdat dit model voor de fans goedkoper is dan de reguliere Galaxy S20, kun je ervan uitgaan dat er op onderdelen is bespaard. Het geruststellende nieuws is dat de Galaxy S20 FE is voorzien van een behuizing met IP68-certificatie. Dit betekent dat de smartphone vrij goed bestand is tegen water en stof. Zo kan de smartphone maar liefst 30 minuten onder water overleven, tot een diepte van maximaal 1.5 meter. Water- en stof zullen dus niet snel schade veroorzaken, hoewel dat nog wel mogelijk is.

Maar hoe zit het met andere schade die zich kan voordoen? Stel dat je de Galaxy S20 FE uit je handen laat glippen, wat gebeurt er dan? Waar je in ieder geval niet op hoeft te rekenen is de fabrieksgarantie. De garantie is alleen beschikbaar voor mechanische schade en fouten die aan de fabrikant toe te wijzen zijn. Met andere woorden: de schade door het vallen is volledig voor eigen rekening. Aangezien er wel bespaard is op de sterkte van de behuizing en een ouder type glas (Gorilla Glass 3), is de Galaxy S20 FE minder sterk als de normale Galaxy S20-serie. De Galaxy S20 FE is dus gevoeliger voor schade. Ben je bereid om het risico te lopen op een vervanging voor eigen rekening of maak je je liever geen zorgen?

Met een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy S20 FE kun je je voor bepaalde risico’s indekken waardoor eventuele schade wordt vergoed. Bij sommige verzekeraars is het zelfs mogelijk dat je tijdelijk een reservetoestel krijgt of dat de Samsung Galaxy S20 FE volledig wordt vervangen voor een nieuwe telefoon. Afhankelijk van het type verzekering dat je neemt kun je de Samsung Galaxy S20 FE verzekeren tegen ongelukken, waterschade en diefstal. Een Samsung Galaxy S20 FE verzekering is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy S20 FE tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy S20 FE buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie