Samsung Galaxy S20 (Plus & Ultra)

samsung galaxy s20 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S20 (Plus & Ultra) verzekering

Het is weer een uniek staaltje techniek dat Samsung toont met de introductie van de Samsung Galaxy S20 (Plus & Ultra). Welke S20-model je ook bestelt: er is de (ongeschreven) garantie dat het geen miskoop zal zijn. Want als er een model is dat beschikt over alle nodige en overbodige features, dan is het de Samsung Galaxy S20 wel. Aan alles is gedacht, waardoor het je aan niets tekort komt. Een supersnelle processor, grote accu, groter scherm: als je deze smartphone hebt gekocht, of van plan bent te bestellen, dan vraag je je waarschijnlijk af hoe je er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Natuurlijk is er een screenprotector voor het display te koop en ook helpt een case tegen potentiële schade. Maar zoals iedereen weet, hoe goed je een smartphone ook beschermt, schade ligt altijd op de loer. Bij een high-end smartphone zoals de Samsung Galaxy S20 is een reparatie bovendien niet goedkoop. En wat te denken van diefstal? Iemand met verkeerde bedoelingen die de Samsung Galaxy S20 onbeheerd ziet liggen, zal waarschijnlijk tegen zichzelf moeten vechten om het toestel te laten liggen.

Hoe je je tegen al deze risico’s kunt indekken? Met een telefoonverzekering. Gelukkig hoef je je nergens zorgen over te maken als je kiest voor een Samsung Galaxy S20 verzekering, die zowel voor het standaard model beschikbaar is, maar ook voor de Samsung Galaxy S20 Plus en Ultra. Schade door vallen valt onder de dekking, stoten, maar andere risico’s zijn te verzekeren. Dit zijn de verzekeraars die een Samsung Galaxy S20 verzekering aanbieden:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy S20 (Plus & Ultra) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy S20 (Plus & Ultra) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie