Samsung Galaxy S21 (Plus & Ultra)

samsung galaxy s21 ultra verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S21 (Plus & Ultra) verzekering

De nieuwe Samsung Galaxy S21 besteld? Of de Galaxy S21 Plus of Ultra? Dan wil je natuurlijk weten of er een verzekering is voor deze prijzige Samsung-smartphone. Want met de fantastische camera, supersnelle chipset en kwaliteitsonderdelen ben je al snel een bedrag kwijt van vele honderden euro’s. Misschien zelfs meer dan 1.000 euro. De prachtige smartphone uit de S21-serie is weliswaar het geld waard, maar het is daardoor niet onverstandig om risico’s uit te sluiten.

Hoewel de Samsung Galaxy S21-smartphones bestand zijn tegen de onverwachte waterdruppels en zelfs een goede dip onder water, betekent het niet dat water- en stofschades niet mogelijk zijn. De veelbelovende IP68-rating van de telefoons zegt enkel dat het niet snel gebeurd, terwijl het dus nog wel een reëel risico blijft. Met andere woorden, de risico’s blijven bestaan. En waterschade is niet eens het enige risico; wat denk je van vallen, stoten of diefstal?

Ben je bereid om risico te lopen f maak je je liever geen zorgen? In ruil voor een vast bedrag per maand kun je je zorgen wegnemen: een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy S21 (Plus & Ultra) vergoedt de kosten van schade en eventueel ook een vervanging bij diefstal. Als je deze kosten niet wilt maken, dan is een telefoonverzekering voor de Samsung Galaxy S21 (Plus & Ultra) de enige juiste keuze. Deze verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy S21-serie:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy S21 (Plus & Ultra) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy S21 (Plus & Ultra) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie