Samsung Galaxy S22 (+ Ultra)

samsung galaxy s22 ultra verzekeren
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S22 (+ Ultra) verzekering

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ en Galaxy S22 Ultra vormen samen de beste line-up van Samsung. Elk jaar zijn het de S-modellen die hoge ogen gooien en met de S22-serie is dat niet anders. Het maakt niet uit welk model je koopt, je bent verzekerd van een premium smartphone dat voorzien is van alle gemakken. Een triple of quad-camera, Exynos 2200-chipset en minimaal 8 GB RAM: met deze specificaties hoef je je geen zorgen te maken over gebruiksgemak en prestaties. Ook is elk van de drie modellen voorzien van een IP68-certificatie en Gorilla Glass Victus ter bescherming van het display. Maar kwaliteit komt tegen een prijs.

Ondanks dat Samsung de prijs redelijk laag heeft gehouden voor het trio, leg je toch al snel zo’n 1.000 euro neer voor een gemiddeld S22-model. Of je dit nu maandelijks betaalt met een telefoonkrediet of vooraf betaalt: bij verlies, diefstal of schade hoef je niet op de garantie te rekenen. De garantie van Samsung zelf vergoedt alleen de schade die ontstaat door mechanische gebreken en tekortkomingen die onder de verantwoordelijk van de fabrikant vallen. Schade door stoten, vallen, botsen en diefstal vallen daar niet onder. Ben je bereid om zelf deze schade te vergoeden?

Bij iedere smartphone die door een hoge waarde niet snel te vervangen is, wordt over het algemeen een telefoonverzekering aangeraden. Zo’n verzekering voor je Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ of Galaxy S22 Ultra is niet verplicht, maar als je geen geld hebt voor een vervanging, dan loop je het risico om zonder telefoon door het leven te moeten. Hoewel je dus vrij veel betaalt voor de Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ of Galaxy S22 is de smartphone dus niet beschermd tegen alle denkbare risico’s.

Met een telefoonverzekering dek je je in tegen verschillende risico’s. Wordt je nieuwe telefoon onherstelbaar beschadigd door een val uit je tas? De verzekeraar vergoedt de schade. Het is zelfs mogelijk dat je tijdelijk een reservetelefoon krijgt of dat de Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ of Galaxy S22 Ultra volledig wordt vervangen. Afhankelijk van het type verzekering dat je afsluit kun je de Samsung-telefoon verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen zoals ongelukken, waterschade, kwijtraken en diefstal. Een Samsung Galaxy S22 (+ Ultra) verzekering is af te sluiten bij deze verzekeraars:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy S22 (+ Ultra) tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy S22 (+ Ultra) buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie