Samsung Galaxy S7 Edge

Hot
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S7 Edge verzekering

De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een 5,5 inch display met gebogen randen. Door het display dat over de randen loopt kan er sneller schade ontstaan. Het gaat om versterkt glas maar er is altijd het risico op barsten en krassen. Het is ook een groot display met een formaat van maar liefst 5,5 inch. Het toestel is water- en stofbestendig met een IP68 certificatie waardoor het risico op interne schade verkleind wordt. Er is altijd het risico op diefstal waardoor een verzekering voor deze premium smartphone niet verkeerd is. Met een Samsung Galaxy S7 Edge verzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. Wil je geen risico lopen met de Samsung Galaxy S7 Edge? De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Galaxy S7 Edge:

3.9
07

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy S7 Edge”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy S7 Edge gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy S7 Edge verzekerd.
Bekijk premie