Samsung Galaxy S7 Edge

Hot
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S7 Edge verzekering

De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een 5,5 inch display met gebogen randen. Door het display dat over de randen loopt kan er sneller schade ontstaan. Het gaat om versterkt glas maar er is altijd het risico op barsten en krassen. Het is ook een groot display met een formaat van maar liefst 5,5 inch. Het toestel is water- en stofbestendig met een IP68 certificatie waardoor het risico op interne schade verkleind wordt. Er is altijd het risico op diefstal waardoor een verzekering voor deze premium smartphone niet verkeerd is. Met een Samsung Galaxy S7 Edge verzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. Wil je geen risico lopen met de Samsung Galaxy S7 Edge? De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Galaxy S7 Edge:

Samsung Galaxy S7 Edge
3.9 (77.14%) 7 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy S7 Edge”

Reaal inboedel 

Reaal inboedel

Met de Allrisk inboedel­verzekering van Reaal is je Samsung Galaxy S7 Edge verzekerd tegen beschadiging of diefstal (Buitenhuisrisico verzekering mogelijk). Geen aparte telefoonverzekering nodig en al vanaf € 7,50 per maand.
Bekijk premie
 

Klikzeker
Hot
 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Gebruik code NL0607AM17 voor 10% korting op de Samsung Galaxy S7 Edge verzekering.
Bekijk premie