Samsung Galaxy S7

Hot
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S7 verzekering

De Samsung Galaxy S7 is de vlaggenschip smartphone voor Samsung voor het jaar 2016. De Galaxy S7 heeft sterk glas aan de voor- en achterkant van het toestel. Dit versterkte glas kan echter altijd kapot gaan. Het risico op schade wordt hierdoor groter. Het 5,1 inch display is ook redelijk groot waardoor er altijd risico is op barsten in het scherm. Doordat het toestel water- en stofbestendig is met een IP68 certificatie zal er intern niet snel schade ontstaan door water maar er is natuurlijk altijd de kans dat je het toestel kwijtraakt. Met een Samsung Galaxy S7 verzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. Wil je geen risico lopen met de Samsung Galaxy S7? De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Galaxy S7:

Samsung Galaxy S7
4.7 (93.33%) 3 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy S7”

Reaal inboedel 

Reaal inboedel

Met de Allrisk inboedel­verzekering van Reaal is je Samsung Galaxy S7 verzekerd tegen beschadiging of diefstal (Buitenhuisrisico verzekering mogelijk). Geen aparte telefoonverzekering nodig en al vanaf € 7,50 per maand.
Bekijk premie
 

Klikzeker
Hot
 

Klikzeker

Klikzeker staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Gebruik code NL0607AM17 voor 10% korting op de Samsung Galaxy S7 verzekering.
Bekijk premie