Samsung Galaxy S7

Hot
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S7 verzekering

De Samsung Galaxy S7 is de vlaggenschip smartphone voor Samsung voor het jaar 2016. De Galaxy S7 heeft sterk glas aan de voor- en achterkant van het toestel. Dit versterkte glas kan echter altijd kapot gaan. Het risico op schade wordt hierdoor groter. Het 5,1 inch display is ook redelijk groot waardoor er altijd risico is op barsten in het scherm. Doordat het toestel water- en stofbestendig is met een IP68 certificatie zal er intern niet snel schade ontstaan door water maar er is natuurlijk altijd de kans dat je het toestel kwijtraakt. Met een Samsung Galaxy S7 verzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. Wil je geen risico lopen met de Samsung Galaxy S7? De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Galaxy S7:

Samsung Galaxy S7
4 (80%) 5 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy S7”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy S7 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Samsung Galaxy S7 verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy S7 verzekerd.
Bekijk premie