Samsung Galaxy S8 (Plus)

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S8 (Plus) verzekering

De Samsung Galaxy S8 is het succesnummer van het Zuid-Koreaanse bedrijf dat voor het jaar 2017 het topmodel is. Samen met de Galaxy S8+ is het alles waar iedereen op heeft zitten wachten. De smartphone is sterker dan ooit tevoren, beschikt over de laatste technologische snufjes en een scherm dat nog nooit zo groot is geweest. Met 5,8 inch voor de normale versie en 6,2 inch voor het + model krijg je meer beeld dan ooit tevoren. Hoewel het glas enorm sterk is weet iedereen dat er altijd een barst in kan komen. Als je het toestel per ongeluk op de grond laat vallen dan is het maar te hopen dat het scherm heel blijft. Jammer genoeg is dit niet altijd het geval. Met een telefoonverzekering kun je je indekken tegen de schade die door vallen toegebracht wordt. Hoewel de Galaxy S8 modellen een IP68 certificatie hebben, waardoor ze bestand zijn tegen stof en lang onder water gehouden kunnen worden, is het nog steeds mogelijk dat water in toestel binnendringt als je pech hebt. Ook dit risico kun je indekken met een verzekering. De verzekering is voor de Samsung Galaxy S8 beschikbaar maar ook voor de grotere Galaxy S8 Plus. Doordat beide modellen een premium prijs hebben is dit voor veel gebruikers een verstandige keuze tenzij je het geld eenvoudig kunt neerleggen voor een nieuw toestel. De schade die per ongeluk veroorzaakt wordt valt onder Galaxy S8 verzekering maar je kunt nog veel meer risico’s verzekeren. Een verzekering voor de Samsung Galaxy S8 met een passende dekking is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Samsung Galaxy S8 (Plus)
3.6 (71.43%) 7 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy S8 (Plus)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy S8 (Plus) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Samsung Galaxy S8 (Plus) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy S8 (Plus) verzekerd.
Bekijk premie