Samsung Galaxy S9 (en S9+)

samsung galaxy s9 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy S9 (en S9+) verzekering

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn de nieuwe smartphones in de populaire S-serie. Voor iedereen die van een krachtige, snelle en sterke smartphone houdt zijn dit de modellen die meer dan geschikt zijn. Er is op niets bespaard in deze toptoestellen in het assortiment van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Zo beschikken de smartphone over het grote Infinity Display met minimale randen en ook aan de binnenkant is het een opstapeling van kwalitatieve onderdelen. Hoe goed de smartphonefabrikanten ook hun best doen om smartphones sterker te maken, er is altijd het risico op schade. De smartphones hebben een sterke behuizing en beschikken ook over een IP68 certificatie waardoor ze beschermd zijn tegen water en stof. Dat betekent echter niet dat deze toestellen niet kapot te krijgen zijn. De Galaxy S9 en S9+ vallen in de premium smartphone categorie met een prijskaartje van meer dan 849 euro. Met deze prijs is het een smartphone waar je uiterst zuinig op moet zijn om schade te voorkomen. Jammer genoeg ligt dit risico altijd op de loer. Je kunt het toestel laten vallen tijdens het fietsen of er op gaan zitten terwijl je het niet door hebt. Bovendien is er altijd het risico op diefstal. Met een telefoonverzekering kun je je indekken tegen deze risico’s. De verzekering is voor de Samsung Galaxy S9 en S9+ beschikbaar bij verschillende providers. Als je je geen zorgen wilt maken over potentiële schades of diefstal dan is een verzekering een slimme keuze. Een verzekering voor de Samsung Galaxy S9 (en S9+) met een goede dekking is op het internet af te sluiten bij de volgende verzekeraars:

Samsung Galaxy S9 (en S9+)
3.3 (66.67%) 12 stemmen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy S9 (en S9+)”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy S9 (en S9+) gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Samsung Galaxy S9 (en S9+) verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy S9 (en S9+) verzekerd.
Bekijk premie