Samsung Galaxy XCover 3

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy XCover 3 verzekering

De Samsung Galaxy XCover 3 is beter bestand tegen vallen en stoten dan veel andere smartphones van Samsung. Dit komt doordat de behuizing van de Samsung Galaxy XCover 3 dikker is. De behuizing is 9,95mm dik wat dikker is dan veel andere smartphones. De smartphone is ontwikkeld om gebruikt te worden tijdens het werken en het ultieme gebruiksgemak. Door de dikte glijdt de Galaxy XCover 3 ook niet uit de hand wat nogal eens gebeurt met de vlaggenschip toestellen die veel dunner zijn. De smartphone heeft ook een IP67 certificering wat betekent dat het stof- en waterdicht is. Een verzekering voor de Samsung Galaxy XCover 3 is in veel gevallen niet nodig. Dat ligt ook deels aan de prijs van de smartphone. Een verzekering voor de Samsung Galaxy XCover 3 is geschikt voor personen die geen risico willen lopen. Zo is het mogelijk om de Samsung Galaxy XCover 3 te verzekeren voor diefstal en verlies. Bezoek deze verzekeraars voor een Samsung Galaxy XCover 3 verzekering.

Beoordeel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Galaxy XCover 3”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Galaxy XCover 3 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

NowGo 

NowGo

Je nieuwe Samsung Galaxy XCover 3 verzekerd voor schade of diefstal: verzekering voor smartphone, tablet en laptop. Bereken direct je premie.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Galaxy XCover 3 verzekerd.
Bekijk premie