Samsung Galaxy Z Flip 4

samsung galaxy z flip 4
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Z Flip 4 verzekering

De nieuwe Samsung Galaxy Z Flip 4 besteld? Als de vierde versie van de Z Flip is het een smartphone om van te smullen. Opklapbaar, meerdere camera’s, een tweede scherm: daar wil je zo lang mogelijk van genieten. Maar dat genieten kan nog wel eens van korte duur zijn, want schade ligt bij een telefoon zoals de Samsung Galaxy Z Flip 4 altijd op de loer.

Stoten, vallen, diefstal, verlies; er kan van alles gebeuren tijdens het gebruik van de Samsung Galaxy Z Flip 4. Gezien de kwetsbare technologie van het vouwen en het flexibele scherm is het risico op schade bovendien nog wat groter dan bij een gemiddelde telefoon. Combineer dit met de hoge aanschafprijs en het is logisch dat je zit te kijken naar een Samsung Galaxy Z Flip 4-verzekering.

De garantie van Samsung zelf? Daar hoef je niet op te rekenen bij schade die jij zelf veroorzaakt. Bij diefstal kun je ook niet terugvallen op de fabrieksgarantie. Als je niet zelf voor de kosten wilt opdraaien, dan is een telefoonverzekering de optie om te overwegen. De onderstaande verzekeraars bieden een verzekering aan voor de Samsung Galaxy Z Flip 4.

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy Z Flip 4 tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy Z Flip 4 buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie