Samsung Galaxy Z Flip

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Z Flip verzekering

Het is de tweede vouwbare telefoon van Samsung, maar wel een hele andere versie dan het eerste model. De Samsung Galaxy Z Flip is een klasse apart. Met het 6.7-inch Infinity Flex Display heb je opengeklapt een volledig beeld, terwijl je het na gebruik dichtklapt en doormidden vouwt. Handig om mee te nemen en ondertussen wordt het scherm beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het lijkt de ideale combinatie, maar omdat de technologie nog in de kinderschoenen staat zijn er allerlei risico’s waar je mee te maken krijgt.

Hoewel het display van de Samsung Galaxy Z Flip over flexibel en dun glas beschikt, gaat het nog altijd veel sneller stuk dan een normaal smartphonescherm. Bovendien is het scherm dankzij de vouw minder goed beschermd tegen stof en water: het heeft zelfs geen officiële IP-rating. Met andere woorden: nieuwe technologie komt met de nodige gebreken. En aangezien de Samsung Galaxy Z Flip een adviesprijs heeft van maar liefst €1500,- is dat iets om rekening mee te houden.

Met al deze risico’s mag je jezelf afvragen: heb ik een verzekering nodig voor de Samsung Galaxy Z Flip? Als je niet bereid bent om deze risico’s te lopen, dan is er een telefoonverzekering die je zorgen wegneemt. Een verzekering voor de Galaxy Z Flip kan ervoor zorgen dat je gedekt bent tegen risico’s zoals een defect scherm of diefstal. Een Samsung Galaxy Z Flip verzekering sluit je direct via het internet af. Deze verzekeraars verzekeren de vouwbare telefoon:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy Z Flip tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy Z Flip buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie