Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Z Flip3 5G verzekering

Omdat de klaptelefoon in de jaren 90 van de vorige eeuw extreem populair was, heeft Samsung een moderne variant ontwikkeld in de vorm van de Galaxy Z Flip-telefoon. Nadat de eerste versie met flexibel scherm enkele jaren geleden al werd gepresenteerd, heeft Samsung nu de nieuwe versie op de markt gebracht: de Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Met een nieuw display, ander formaat, betere specificaties en meer dan een handvol upgrades is de Samsung Galaxy Z Flip3 een smartphone die het kopen waard is. Vooral omdat de Samsung Galaxy Z Flip3 5G een van de goedkoopste vouwbare telefoons ooit is.

Dat gezegd hebbende, de Samsung Galaxy Z Flip3 5G kent ook wat nadelen in de hoek van bescherming. Hoewel de Samsung Galaxy Z Flip3 5G voor het eerst een officiële bescherming tegen waterschade heeft, is het nog steeds niet (officieel) beschermt tegen indringing van stof. En omdat het glas wordt gevouwen is het nog niet zo sterk als het glas van andere telefoons. Combineer dit met het veelvuldige vouwen en het is niet verrassend dat je kijkt naar een verzekering voor de Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Een verzekering voor de Galaxy Z Flip3 5G is ervoor bedoeld om je zorgen weg te nemen. In ruil voor een vast bedrag per maand hoef je je geen zorgen te maken over de risico’s. In het geval van schade is de verzekeraar verantwoordelijk voor een vervanging of reparatie van fliptelefoon. Een Samsung Galaxy Z Flip3 verzekering is direct af te sluiten via de website van een verzekeraar. Deze verzekeraars kunnen de Galaxy Z Flip3 verzekeren:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy Z Flip3 5G tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy Z Flip3 5G buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie