Samsung Galaxy Z Fold 4

samsung galaxy z fold 4
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Z Fold 4 verzekering

We zijn alweer beland bij de vierde versie van Samsung’s Fold-telefoon: de Samsung Galaxy Z Fold 4. Met de Galaxy Z-serie heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf een line-up die niemand kan negeren. Samen met de Galaxy Z Flip 4 heeft Samsung nu twee opvouwbare telefoons beschikbaar gesteld in 2022 die als warme broodjes over de toonbank gaan. Heb je de Samsung Galaxy Z Fold 4 gekocht of heb je aanschafplannen? Dan is het goed om een verzekering te overwegen.

Ondanks Samsung’s pogingen om de duurzaamheid van de Z-telefoon te verbeteren, weet iedereen dat een opvouwbare telefoon minder duurzaam is. Het risico op schade is nu eenmaal groter met een flexibel scherm en een extra scherm aan de buitenzijde. Daar komt nog bij dat het toestel niet waterdicht is, waardoor waterschade altijd tot de risico’s behoort. Met al deze risico’s mag je jezelf gaan afvragen: heb ik een verzekering nodig voor de Galaxy Z Fold 4?

Als je niet bereid bent om deze risico’s te lopen, of niet het geld hebt voor een vervanging of reparatie, dan is er een telefoonverzekering die je zorgen kan wegnemen. Een verzekering voor de Galaxy Z Fold 4 kan ervoor zorgen dat je gedekt bent tegen uiteenlopende risico’s, zoals een beschadigd display of diefstal van de telefoon. Deze verzekeraars kunnen dekking bieden voor de Samsung Galaxy Z Fold 4:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy Z Fold 4 tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy Z Fold 4 buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie