Samsung Galaxy Z Fold2 5G

samsung galaxy z fold2 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Z Fold2 5G verzekering

Het is alweer de derde vouwbare telefoon van Samsung: de Samsung Galaxy Z Fold2 5G. Met de Z-serie loopt Samsung ver voor op de concurrentie en dat laat het zien met de introductie van de Galaxy Z Fold2. Met grotere schermen aan de binnen- en buitenzijde, nieuwe camera en betere scharnier is dit de upgrade waar liefhebbers op zaten te wachten. Het grote voordeel van de vouwtelefoon is dat het handig om mee te nemen is. En terwijl het toestel dichtgeklapt is wordt het hoofddisplay aan de binnenzijde beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het lijkt de perfecte combinatie, maar omdat de technologie nog in de kinderschoenen staat, zijn er allerlei risico’s die het toestel loopt.

Zoals iedereen weet gebruikt de Galaxy Z Fold2 ultradun glas. Dit maakt het risico op krassen en barsten groter. En omdat het kan buigen, ontstaat ook sneller schade aan het scherm. Daarnaast is een vouwtelefoon niet water- en stofbestendig. Het heeft zelfs geen officiële IP-rating. Met al deze risico’s mag je jezelf gaan afvragen: heb ik een verzekering nodig voor de Galaxy Z Fold2?

Als je niet bereid bent om deze risico’s te lopen, of niet het geld hebt voor een vervanging of reparatie, dan is er een verzekering die je zorgen kan wegnemen. Een verzekering voor de Galaxy Z Fold2 kan ervoor zorgen dat je gedekt bent tegen risico’s zoals een defect scherm of diefstal. Een Samsung Galaxy Z Fold2 verzekering sluit je direct via het internet af. Deze verzekeraars kunnen de vouwtelefoon verzekeren:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy Z Fold2 5G tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy Z Fold2 5G buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie