Samsung Galaxy Z Fold3 5G

samsung galaxy z fold 3 verzekering
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Galaxy Z Fold3 5G verzekering

In 2021 is het de Samsung Galaxy Z Fold3 5G die hoge ogen gooit onder liefhebbers van smartphones. Het is weliswaar de meest innovatieve smartphone die Samsung op de markt heeft gebracht, maar het is ook het meest prijzige model. De Galaxy Z Fold3 is alweer de derde variant van de opvouwbare telefoon die elk jaar beter wordt. We zijn nu zelfs op het punt gekomen dat opvouwbare telefoons van Samsung voor het eerst bestendig zijn tegen waterdruppels en een korte onderdompeling in water. Hoewel Samsung er alles aan doet om de foldables sterker, steviger en waterbestendig te maken, heb je als koper nog altijd te maken met meer risico’s dan bij een ‘normale’ telefoon.

Ten eerste is er het glas, dat door de flexibiliteit niet zo sterk is als het glas van andere smartphones. Het is ultradun, nog steeds sterk, maar minder sterk in vergelijking met andere glastypes. Daarnaast is er geen officiële bescherming tegen indringing van stof en wordt het toestel natuurlijk vaak gevouwen. Daardoor mag je je gaan afvragen of een verzekering voor de Galaxy Z Fold3 misschien niet een verstandige keuze is.

Als je niet bereid bent om risico’s te lopen met de Galaxy Z Fold3, dan ontkom je er niet aan om een verzekering te nemen. Met een verzekering neem je je zorgen weg. Je bent dan zelf immers niet verantwoordelijk voor de kosten van een vervanging of reparatie. Een Samsung Galaxy Z Fold3 verzekering sluit je snel via het internet af waardoor je vaak dezelfde dag nog verzekerd bent. Deze verzekeraars kunnen de Galaxy Z Fold3 verzekeren:

verzekeruzelf 

Nowinsure Telefoonverzekering

Bescherm je Samsung Galaxy Z Fold3 5G tegen val-, stoot-, water- en meer schade met nieuwwaarde dekking bij Nowinsure.
Bekijk premie
 

aegon 

Aegon Inboedelverzekering

Met de allrisk inboedelverzekering van Aegon verzeker je je Samsung Galaxy Z Fold3 5G buitenhuis voor een lage premie.
Bekijk premie