Samsung Xcover 4

Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Samsung Xcover 4 verzekering

Als je de Samsung Xcover 4 hebt gekocht dan heb je een beresterk toestel in huis gehaald. Met een taaie behuizing is het een geschikte telefoon voor werknemers in de bouw- en transportsector. Als je geregeld je telefoon laat vallen dan is het ook een prima model dat niet snel kapot gaat. Met een speciale militaire certificering is het tegen veel schadevoorvallen beschermd. Het toestel heeft ook nog een IP68 rating waarmee het tot anderhalf meter onder water gehouden kan worden en voor maximaal 30 minuten lang zonder dat er schade ontstaat. Wetende dat schade bij dit toestel niet snel voorkomt is een telefoonverzekering niet voor iedereen nodig. Aangezien schade niet snel voorkomt bij deze smartphone is vrijwel alleen diefstal een risico. Voor dit risico kun je de Samsung Xcover 4 dekken met een verzekering. Bij de onderstaande verzekeraars kun je terecht voor een Samsung Xcover 4 verzekering:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Samsung Xcover 4”

smartphonepolis
Hot
 

SmartphonePolis

Een Samsung Xcover 4 gekocht? Verzeker je nieuwe smartphone met een passende dekking: Bereken direct de premie bij SmartphonePolis.
Bekijk premie
 

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Samsung Xcover 4 verzekerd.
Bekijk premie