Sony Xperia 1

sony xperia 1
Tip: geen enkele verzekering is hetzelfde. Controleer altijd de exacte voorwaarden van de verzekering

Sony Xperia 1 verzekering

De Sony Xperia 1; een heerlijke smartphone voor het bekijken van films. Als je deze nieuwe smartphone van Sony hebt besteld dan wil je niet dat er iets mee gebeurt zodra je het thuis krijgt gestuurd. Het maakt niet uit waar je de smartphone koopt; met een adviesprijs van 949 euro vertegenwoordigt het een behoorlijke waarde. Het is dan ook niet vreemd dat je een manier zoekt om alle risico’s uit te sluiten. Gelukkig is de Xperia 1 een aardig sterk smartphones met IP68 certificatie. Schade door water en stof zal hierdoor niet snel voorkomen. Maar, er liggen echter nog veel meer risico’s op de loer. Natuurlijk is er de wettelijke garantie die je tegen de basisschade van interne mankementen beschermd maar dat vergoedt de schade door eigen toedoen niet of die van anderen.

Stel dat je je nieuwe Sony Xperia 1 laat vallen op de grond, waarna het volledig defect raakt, dan hoef je niet te rekenen op de garantie. Hetzelfde geldt voor diefstal of verlies. Met een telefoonverzekering voor de Sony Xperia 1 kun je je indekken tegen dit soort risico’s. De verzekeraars die op dit moment smartphones van Sony verzekeren zijn de volgende:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Sony Xperia 1”

Simplesurance 

Simplesurance

Simplesurance staat voor korte aanvragen, een vaste looptijd en geen abonnement. Geen papierwinkel en snel je Sony Xperia 1 verzekerd.
Bekijk premie